欢迎光临
我们一直在努力

高考英语阅读练习题及答案 relies

2017年高考英语阅读练习题及答案

  英语阅读理解测试不但要求掌握所读材料的主旨大意、中心思想,而且要求掌握文章中的详细事实与细节。为了帮助大家,小编分享了一些英语阅读理解题,希望能对大家有所帮助!

2017年高考英语阅读练习题及答案

  英语阅读理解【1】

  The Capital Museum

  The Beijing Capital Museum is presenting a special monkey-themed exhibition that decodes the cultural roots of the monkey in traditional Chinese culture. The exhibit shows more than 40 antique collections, including paintings, calligraphy, stamps, and 12 classic Monkey King pictures based on the great Chinese novel, Journey to the West. The museum also prepared a series of cultural activities for children, such as making paper-cuts for window decoration and painting monkeys.

  The National Museum of China

  Pasting Spring Festival couplets too doors is a traditional custom in Chinese culture. An exhibition Calligraphy Art of Couplets for the Year of the Money is ongoing, with more than 30 calligraphers’ couplet pieces on display. A major exhibition, Treasures of Romania, showcasing Romania’s history from the pre-historical period to the end of the 18th century, is still underway.

  National Art Museum of China

  The 2016 New Year show, National Art Exhibition of the Great Unity of China is a visual feast that will last until March 7. The works reflect the reality that people of all nationalities in China unite as one and jointly construct a moderately prosperous society. The works also highlight their positive mental attitude and present their picturesque and colorful national customs.

  Zhoukoudian Relies Museum

  A Spring Festival folk custom culture exhibition will introduce traditional Spring Festival customs in detail. Visitors can enjoy nearly 100 precious exhibits from the late Qing Dynasty (1644-1911)and Minguo Era(1912-1949), including New Year paintings and musical instruments. Children can also take part in the treasure hunt games organized by the museum, watch 4D movies and experience the primitive way of hunting fishing and chipping stone tools in the science experience pavilion.

  21. In which column of the newspaper may this article appear?

  A. Travel B. Business C. Lifestyle D. Culture

  22. Which of the following statement is True according to the article?

  A. The 40 antique collections in the Capital Museum are based on Journey to the West.

  B. All four museums provide exhibits of traditional Spring Festival customs

  C. Children can be involved in some activities about the primitive life in Zhoukoudian Relics Museum

  D. Visitors can appreciate exhibits of Minguo Era in National Art Museum of China

  23. Which one is the best choice among the four museums for visitors who’d like to enjoy history of both China and foreign countries?

  A. The National Museum of China B. Zhoukoudian Relics Museum

  C. The Capital Museum D. National Art Museum of China

  答案 21-23 DCA

  英语阅读理解【2】

  Dear students,

  Most of us get some exercise walking or riding our bikes to school, but that just is not enough. Why not get into shape by playing the most popular sport in the world — soccer?

  Two weeks ago, Mr. Goldstein, the physical education teacher, posted a notice about an exciting new soccer club (for Grades 10-12). To join, all you have to do is sign your name and be at school for the fun of it on Saturday mornings. You’ll make new friends and share information about famous teams and players

  Mr. Goldstein will teach, so you’ll learn basic skills and new techniques to improve your game. That’s good news because soccer is a game you can love three seasons a year. The only time you can’t play is when 高三阅读理解Dear students Most of us get some exercisethere is snow.

  However, it is hard to believe that only nineteen people signed up for the new club. Maybe kids don’t want to give up their Saturday mornings. But if you think about how we spend Saturday mornings now, soccer looks good. Doing housework and watching TV are not as much fun as playing soccer with friends. If you didn’t sign up because you’ve never played soccer before, don’t worry. Beginners are welcome and Mr. Goldstein will give you more help.

  Just act now! The equipment is cheap. All you have to bring is your feet.

2017年高考英语阅读练习题及答案

  The Students’ Union

  21. What can we learn about the club?

  A. It was probably started two weeks ago.

  B. It is available every day except on Saturdays.

  C. It was first set up for beginners.

  D. It is just open to students of Grade 12.

  22. What does the writer think of playing soccer?

  A. It is as interesting as watching TV.

  B. It makes people famous easily.

  C. It is a very dangerous game.

  D. It does students a lot of good.

  23. The writer writes the passage mainly to __________.

  A. talk about how to be an excellent soccer player

  B. introduce Mr. Goldstein to the students of Grades 10-12

  C. advise the students to take more exercise

  D. encourage the students to join a soccer club

  答案 21. A 22. D 23. D

  英语阅读理解【3】

  Taking an Uber car may no longer be a direct driver-passenger and guilt-free experience. The ride-sharing experience is about to get awkward.

  With the wide application of the Internet, Uber, a new approach to your destination instead of taking an ordinary taxi, has become more popular recently. However, benefits won’t come without its fair share of drawbacks.

  Uber drivers are a part of the so-called sharing economy: They use their own vehicles, receive customer reviews via the app’s five-star rating system and make their own hours. Unlike other services, Uber claimed that drivers all over the country could clearly alert customers that tipping is not included. Those drivers that expect to be tipped can make their wishes known. But the company is holding to its official no-tip-required line, according to its website. “Once you arrive at your destination, your fare is automatically charged to your credit card on file—There’s no need to tip.” Although drivers value their independence—the freedom to push a button rather than punch a clock, lack of a clear policy, however, leaves Uber drivers in a vulnerable(脆弱的) position: If they ask a customer for a tip or put up a sign, that customer could give the driver a low star-rating, and the driver could finally be deactivated from the app.

  But has the company done a good job working with customers? Some observers say that this new grey area for tipping will create awkwardness about whether they should tip or not—something most Uber customers have not had to deal with until now. Uber did not respond to customers’ comment, just leaving their rating in the air(ignoring it).

  Providing an option to tip on an app sends a clear message to customers to reach into their pockets. Nearly 30% people would be more likely to leave a tip if they were presented with a “no tip” button, according to Guinn’s 2015 survey of roughly 500 people. When people are presented with three tip choices—20%, 25% or 30%—they’re more likely to choose the middle option even if it’s more than the traditional 20%, according to a separate 2014 analysis of 13 million New York City taxi rides.

  If the service is twice as expensive during a rain storm or public transport delay, the customer has the right not to tip. However, if the driver is extra helpful or avoids traffic to reach your destination in a more timely manner, you could give an extra tip, says Uber, who will leave tipping options in the hands of the consumer rather than the app.

  32. Compared with taxi drivers, Uber drivers ______.

  A. enjoy more freedom and choices

  B. support the company’s practice

  C. clock up the miles while driving

  D. receive customers reviews directly

  33. The underlined word “deactivated” in Paragraph 4 probably means ______.

  A. removed B. degraded C. tracked D. charged

  34. From the survey we can conclude most customers ______.

  A. would probably tip if there is an option

  B. usually do as the “no tip” sign suggests

  C. tip because of Uber drivers’ good service

  D. are disappointed to reach into their pockets

  35. What causes the awkwardness between Uber drivers and their customers?

  A. Customers take advantage of the new grey area for tipping.

  B. There is no specific policy from the Uber to follow.

  C. It’s up to customers to decide the drivers’ earnings.

  D. Customers tend to pay least among the 3 choices.

  答案解析

  文章介绍乘坐优步汽车,需不需要给小费。

  32.A。细节理解题。根据文章第三段的句子“They use their own vehicles, receive customer reviews via the app’s

  five-star rating system and make their own hours.”可知,和普通的司机相比,优步的司机有更多自由和选择。故选A。

  33.A。词义猜测题。根据文章第三段的句子“If they ask a customer for a tip or put up a sign, that customer could

  give the driver a low star-rating, and the driver could finally be deactivated from the app.”如果他们要顾客 付小费或张贴一个标志,这个顾客可以给司机低等级的`评价,这个司机最终会从app上消除。可知, “deactivated”意为“除掉”。故选A。

  34.B。推理判断题。根据文章第五段的句子“Nearly 30% people would be more likely to leave a tip if they were

  presented with a “no tip” button,”可知,大部分顾客会按照“没有小费”的标志去做。故选B。

  35.B。推理判断题。根据文章第四段的句子“this new grey area for tipping will create awkwardness about

  whether they should tip or not—something most Uber customers have not had to deal with until now.”可知,导致优步司机和乘客尴尬的是优步没有明确的政策可以遵循。故选B。

【2017年高考英语阅读练习题及答案】相关文章:

1.2017年高考英语阅读理解练习题及答案

2.2017高考英语阅读练习题及参考答案

3.2017年高考英语阅读理解练习及答案

4.2017年高考英语阅读理解测试及答案

5.2017高考英语阅读练习题及答案

6.2017高考英语阅读理解练习题及答案

7.高考英语阅读理解练习题及答案2017

8.2017年高级育婴师考试练习题及答案

评论 抢沙发

  • 昵称 (必填)
  • 邮箱 (必填)
  • 网址
赞(0) 打赏
分享到: 更多 (0)

轻博客

联系我们联系我们
'); })();